Registreren keyboard_arrow_right
Inbouwschakelmateriaal

Inbouwschakelmateriaal

Fraai en strak design voor al je inbouwmateriaal


Met de nieuwe Ecoline-afdekramen voor inbouwschakelmateriaal in wandgoten wordt het mogelijk om niet alleen het Ecoline inbouwschakelmateriaal, maar ook alle centraaldelen uit Hager-schakelmateriaalserie berker S.1 toe te passen in hetzelfde inbouwraam.

Centraaldelen voor alle gangbare functionaliteiten voor schakelen, energie, data en media in het tehalit Ecoline-design zijn beschikbaar voor het wandgootsysteem. Je kunt in deze tool ook kiezen voor inbouwcomponenten in combinatie met berker S1 design (enkelvoudige) afdekramen.  


Hoe werkt de tool:

Als je bij het configureren een inbouwcomponent in je wandgoot sleept, worden automatisch benodigde inbouwdozen, inbouwramen en afdekramen (in het gekozen design, Ecoline of berker S.1) toegevoegd aan je bestellijst.

Alle combinaties zijn mogelijk. - neem contact op! 

De meer bijzondere berker-centraaldelen, zoals een bewegingsmelder of een thermostaat, kun je ook probleemloos toepassen met een Ecoline-afdekraam om het design in je wandgoot eenduidig te houden. Je vind deze inbouwcomponenten echter niet in wandgoot.com, om de tool overzichtelijk te houden. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of het combineren van inbouwcomponenten of zelfs andere berker-designs. We helpen je graag verder.  Bel 073-6428584 of mail naar info@hager.nlInbouwen van functies: berker-centraaldelen met Ecoline afdekramen